Over mezelf

Als kind ging ik naar de tekenschool in Academia Borsbeek en ontdekte daar het plezier van tekenen.

Sinds 3 jaar ben ik terug beginnen tekenen. Ik maak voornamelijk illustraties en portretten. Schilderen doe ik met acrylverf,  olieverf, aquarel en gouache.

Ik werkte 20 jaar als consulent sociologie voor de jeugddienst van Stad Antwerpen, waar ik zowel uitvoerende als beleidsgerichte taken deed. De laatste jaren werkte ik als communicatiemedewerker. Ik leerde tal van tips & tricks die ik ook voor deze website en facebook kan gebruiken.

Ik volgde een jaar ‘oriëntatie tekenen’ in de academie van Berchem. Ik leerde er experimenteren met materiaal en technieken, wat heel leuk is! Daarna volgde ik een jaar ‘oriëntatie digitaal’. Ik leerde er werken met Photoshop en Illustrator.

Momenteel volg ik online de cursus van de ‘laboarte’ waarbij je veel experimenteert en vooral plezier krijgt in creativiteit in al zijn vormen.

Tijdens het voorjaar van 2021 schreef ik voor het eerst een autobiografisch boek met als titel ‘Bevrijd! – Leven met chronische uitputting’. 

Ik ben getrouwd met mijn lieve man Olivier en samen met mijn 17 jarige pluszoon Tiamo maken we het heel gezellig. Wij wonen in Borgerhout en houden van onze buurt rond de Gitschotellei. Het begint er te bruisen de laatste jaren, wat erg fijn is.