Boek ‘Bevrijd!’

De laatste maanden heb ik gewerkt aan een boek over hoe ik tot ‘illustraties Sofie’ ben gekomen.

Het beschrijft hoe ik geleerd heb om met chronische uitputting om te gaan. Ik vertel mijn verhaal en deel mijn inzichten die ik gaandeweg leerde.

Heb je interesse in het boek? Stuur dan een bericht via de contactpagina van deze website.

Reacties van lezers op het boek ‘Bevrijd! – Leven met chronische uitputting’

 • Ik vind het een heel mooi boek. Fiere lezer en kijker!
 • Heb je boek deze avond via ons mama gekregen en heb hem in één ruk uitgelezen. Vele raakvlakken gevonden met mijn gezondheidsproblemen. Ik put veel kracht uit je boek. Bedankt om je verhaal te delen en bedankt voor de tips die zo welkom zijn.
 • Ben bijna in de helft van je boek, moet ervan janken. Heel herkenbaar voor mij, maar in een andere inkleding. Ga’ Babylon by Bus’ opzetten en buiten in het zonneke verder lezen.
 • Ik vond meteen dat ik je moest steunen. Het ziet er op de foto’s alvast prachtig uit. Fijn dat je het zo in beeld brengt. Dat hoort volgens mij ook bij de aanvaarding en het een plek geven. Sterk dat je je zo creatief kan uitleven!
 • Bedankt… om je leven met chronische uitputting te verwoorden in je boek dat ik in één ruk heb uitgelezen… wauw, wat een knappe schrijf- en illustratieverwoording.  Is voor ons nu ook een beetje duidelijker. Natuurlijk zien veel mensen alleen de buitenkant en weten ze niet wat de onderliggende lichamelijke moeilijkheden zijn. Nu wel. Je bekijkt het met het lezen van je boek vanuit een andere hoek. De jouwe, jouw lichaam. En daar zouden we in deze maatschappij allemaal eens wat vaker bij stil moeten staan en naar moeten luisteren. Bedankt om het te delen.
 • Proficiat!! Mooi dat je zoiets moois hebt gedaan. Echt mooi boekje, goed gedaan!
 • Mooi je boek, mooi!
 • Wat een mooi, bemoedigend boekje. Dankjewel.
 • Ik heb je boek gelezen. Natuurlijk wist ik dat het leven voor jou met spasmofilie geen lachertje was. Dat je steeds ‘gestraft’ werd na een inspanning met een diepe vermoeidheid die lang kon aanslepen. Met je boek geef je een inkijk hoe die aandoening in je leven allesbepalend was. Dat was voor mij heel verhelderend. Dat je na jarenlange inspanningen het stopzetten van je loopbaan als bevrijdend ervaart kan ik goed begrijpen. Eindelijk de tijd hebben om te doen wat je graag doet op momenten die je zelf kan kiezen. Daar krijg je energie van terug. Knap Sofie!
 • Ik vind het superknap dat je dit hebt kunnen doen!
 • Het boek zal op zijn beurt andere mensen steunen en inspireren, ik vind dit een uniek initiatief. Proficiat en alle succes met ‘Bevrijd’.
 • ‘Bevrijd’ is uitgelezen. Het boek met klasse papier heeft een helder verhaal en eenvoudig taalgebruik en zal daarom voor jong en oud, Nederlands- of anderstalig, toegankelijk zijn. Illustratie Fien, ik kijk uit naar en volgend verhaal van je. No stress! Niet reikhalzend, maar gemoedelijk. Blij dat ik het gelezen heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s